Coaching af ledere

- Sammen finder vi dine fokuspunkter som leder og sætter dem i spil

Coaching bruges i mange former og begrebet kan næsten synes udvandet. Vi  arbejder i Bøgetorp med anerkendende coach stil. Det betyder at vi sammen med den coachede arbejder på at gøre godt bedre, at finde de styrker og kompetencer, de evner og de passioner der driver dig som leder, for i samspil, at finde nye veje eller forbedre gamle, mod de mål der er sat.

Mål, mission og vision for individ eller organisation,  kan være mange, og kan være store som små. Hvad der syntes småt for nogen kan være stort for andre, og skal anerkendes som væsentlig.

 

Som ledelsescoach vil vi sætte følgende kompetencer i spil:

 

  • Mere end 25 års topledelses erfaring med højt udviklings-gen og entreprenørskab.

 

Vores teoretiske udgangspunkt for coaching er det systemiske system, sammen med et ønske om at udvikle det personlige lederskab, hvor dialog og refleksion fører til udvikling af den organisation og institution du praktiserer ledelse i.

Coaching er for os med andre ord at vi i dialog med dig som leder, hjælper dig til at være reflekterende og dermed bliver bedre i stand til at afdække de udfordringer som du står overfor i dit ledelsesrum.

Vi vil som coach ikke komme med løsninger, strategier eller forslag til din ledelses eksekvering – som det hedder med et noget markant udtryk. vi vil respektere din ledelses legitimitet og sammen med dig, sætte den i spil overfor dine medarbejdere og øvrige interessenter/stakeholders af din organisation.

 

Vi tilbyder en pakke på minimum 5 sessioner af én times varighed.

Et formøde hvor vi prøver at kortlægge udfordringer og visioner for din organisation, og hvor vi vælger hvad vi skal have fokus på.

Efterbehandling af hvert møde og forberedelse til det næste.

Udarbejdelse af afslutningsrapport.

Leo B. Madsen

Partner

Mobil: +45 52 99 07 27
Mail: lbm@bogetorp.com