Stillingsopslag

Opslået hos Bøgetorp

 

Opslåede stillinger:

Herunder finder du opslåede stillinger

Salgschef til EFI Esbjerg

Bøgetorp søger Salgschef til EFI Esbjerg

Til Esbjerg Fiskernes Indkøb (EFI) søges en stærk salgschef, som kan bidrage til vækst og udvikling af EFI, som er en velkonsolideret virksomhed med over 100 år på bagen.

Hent opslag som PDF fil: KLIK HER

E-mail Marketing Specialist til Markedsledende WEB-shops

Bøgetorp søger på vegne af kunde en E-mail Marketing Specialist.

Brænder du for e-mail marketing? Kan du lide at skrive og kommunikere de rigtige budskaber til de rette modtagere på det rigtige tidspunkt? Så kan det være dig, som vi søger. Virksomheden er i en rivende udvikling og ønsker at styrke e‐commerce afdelingen yderligere. Derfor er vi på udkig efter en dygtig og kreativ e‐mail marketing specialist. Du bliver en del af e‐handelsteamet, der i dag består af 5 medarbejdere, som opbygger og eksekverer kampagner på tværs af virksomhedens forskellige brands. Dit arbejdsområde vil primært være e‐mail marketing med skarp fokus på kundefastholdelse og genkøbsrate med løbende opsætning og optimering af e-mail marketing flows.

Dine arbejdsopgaver:
• Skræddersy kommunikationen gennem intelligente e‐mails, automatiske flows og relations markedsføring.
• Planlægge og opsætte kampagner, e‐mails og konkurrencer for målgrupperne
• Arbejde med kunderejsen/brugeroplevelsen for at skabe stærke langvarige relationer og flere loyale kunder.

Dine kvalifikationer:
• Du er vant til at arbejde med e‐mail marketing software, hvor du formulerer personaliserede e‐mails baseret på kundeadfærd og købshistorik
• Du er dygtig til at skrive og kommunikere, og du kan målrette budskaber til de rigtige modtagere på det rette tidspunkt
• Du er stærk analytisk, og er vant til at arbejde med data, web analytics, Excel, KPI’er og rapportering
• Du arbejder struktureret og målrettet
• Du er kreativ, initiativrig og har vindermentalitet
• Du er en teamplayer, der arbejder koncentreret og ihærdigt

Om Virksomheden
Virksomheden er en landsdækkende omnichannel kæde, der er en af de førende leverandører inden for alle typer hjælpemidler og forbrugsartikler til virksomheder i SMV-segmentet på kontorområdet men også til private.

Virksomheden er beliggende i Jylland i moderne lokaler. Der er knap 150 medarbejdere i organisationen, som omsætter for omkring en kvart milliard DKK.

Som person skal man have et personligt drive, være proaktiv, rigtig god købmand, på ”bolden” hele tiden, resultatorienteret og selvkørende. Man vil indgå i ledergruppen, og skal kunne samarbejde på alle niveauer.

Der tilbydes en udfordrende og spændende stilling i en professionel, ambitiøs og veldrevet førende virksomhed.

Den rette person vil kunne få stor indflydelse på forretningsområdets udvikling. Der vil være mulighed for fleksible arbejdstider.

Stillingen tiltrædes snarest, og aflønnes efter kvalifikationer

Få yderligere informationer om stillingen hos Bøgetorp på www.bogetorp.com eller ved at kontakte chefkonsulent Palle Møldrup Andersen på telefon +45 20 93 06 80 eller partner Leo Bøgeholm Madsen på telefon +45 21 45 07 27.

Ansøgningsfrist mandag den 12. september 2019 kl. 12.00. Ansøgninger behandles i takt med de indløber, og der afholdes samtaler løbende. Har stillingen din interesse, så send ansøgning, CV og relevante bilag til job1907@bogetorp.com.

Hent stillingsopslag

Atomatiktekniker - DanCake Give

Stillingsannonce

Automatiktekniker eller lignende, DanCake i Give:

Spændende udfordringer, avanceret og top moderne industrielt bageri

 

DanCake er et af de største og mest moderne og automatiserede industrielle bagerier i Danmark. Til Teamet med ansvar for reparation og vedligehold søges en tekniker/reparatør med gå på mod og lyst til spændende og fagligt udfordrende opgaver. Du referencer til chefen for området, og du kommer til at indgå i et fagligt kompetent Team omfattende 10 medarbejdere med bred faglig baggrund: elektrikere, smede, mekanikere, automatikteknikere, etc. Stillingen er super alsidig, du har hands on ved optimering, fejlfinding, rep. og vedligehold, værktøjsskift samt ved eventuelle ad hoc udviklingsopgaver i forbindelse med indkøring af nye teknologier.

 

Virksomheden har som mål at være produktionsteknisk på forkant ved at udvikle innovative tekniske løsninger samt ved at automatisere blandt andet gennem anvendelse af nyeste robotteknologier. Desuden er det virksomhedens mål at være en inspirerende arbejdsplads med fokus på den enkelte medarbejders ”ve og vel”. Du få derfor kompetent og kvalificeret oplæring af dine nye kolleger med mulighed for at dygtiggøre og videreudvikle dig inden for up to date produktionsteknologi. For en dygtig, engageret tekniker med gå på mod, er der tale om et job med store faglige udfordringer, som løses i et tæt og positivt samarbejde med dine nye kolleger:

 

Vi forventer at du:

 • Har en teknisk faglig baggrund som automatiktekniker eller lignende
 • Har nogle års erfaring som tekniker/reparatør fra produktionsvirksomheder
 • Er faglig kompetent på fejlfinding på maskinstyringer med flair for det mekaniske
 • Besidder faglig stolthed og sætter en ære i at få tingene gjort
 • Kan observere, analysere og se nye løsninger, du kan tænke ud af boksen
 • Er ihærdig, vedholdende, ærlig og god til at samarbejde med dit team
 • Er fleksibel og kan medvirke til udvikling af et endnu stærkere teknikteam

Arbejdsforhold:

Du kommer til at arbejde på daghold. Virksomheden kører tre skift mandag til fredag, derfor skal du, efter en oplæringsperiode være klar til at melde dig til vagtordningen, der sikrer servicering af aften og nat drift.

Arbejdet finder sted på virksomhedens adresse. Tiltrædelse hurtigst muligt

 

Du tilbydes:

 • Løn inklusive pension der modsvarer dine kvalifikationer, i h.h.t.  gældende lokalaftaler
 • At blive en del af et kompetent og erfarent team med ansvar for rep. og vedligehold
 • Hands on oplæring med spændende udfordringer inden for den nyeste teknologi

 

Ansøgningsfrist og evt. yderligere information:

Mail venligst kortfattet ansøgning og CV, som word-fil mrk. ”Tekniker”, til: tj@bogetorp.com eller ring til seniorkonsulent Tage Jacobsen, Bøgetorp ApS på mobilnr. 5353 9233. Du bedes fremsende din ansøgning snarest, idet vi indkalder relevante kandidater løbende. Alle ansøgninger behandles med fuld diskretion.

Hent Stillingsopslag

Skoleleder Strandmølleskolen, Assens

Skoleleder

Bøgetorp søger for Strandmølleskolen, Assens

Strandmølleskolen, der for nylig fejrede sit 140-års jubilæum, er en forældrestyret privatskole beliggende i Assens by. Skolen kendetegnes i dag ved et højt niveau, hvad angår faglighed og daglig trivsel

Strandmølleskolen tilbyder SFO, indskoling (0.-3. klasse), samt undervisning og afgangsprøve op til og med overbygningen (9. klasse), og har plads til 340 elever
Skolen skal sige farvel til deres skoleleder gennem 30 år, da denne har valgt at gå på pension. Skolens bestyrelse ønsker i samarbejde med den nye skoleleder, at sikre den fremtidige udvikling i tråd med skolens værdier og videreføre den positive udvikling skolen er i.

Vi forventer, at du har:

• Solid ledelseserfaring fra anden privatskole (evt. frie skoleverden)
• Erfaring med ledelse og udvikling af ansatte i en privatskole
• Detail kendskab til daglige driftsopgaver på en privatskole med en begrænset administration.
• God erfaring med situationsbestemt ledelse, med en naturlig præference for uddelegering af ansvar og opgaver samt selv tage fat, når det er påkrævet.
• God erfaring med klar forventningsafstemning og konfliktløsning i samarbejde med alle relevante interessenter; elever og deres forældre, bestyrelse og ansatte
• Har indsigt i og erfaring med økonomisk styring og ledelse.
• Erfaring med projektledelse (vil være en fordel).
• Erfaring med og lyst til at opbygge og vedligeholde netværk med samarbejdspartnere i kommune, relevante skoler samt øvrige eksterne interessenter.

Vi tilbyder:

• Stor mulighed for faglig og personlig udvikling,
• En skole med en sund økonomi,
• En dygtig, engageret og loyal medarbejderstab, der udviser begejstring for skolen,
• En skole med gode faciliteter,
• En skole med et positivt image – rigtig god elevtilslutning,
• En positiv og velfungerende bestyrelse, som bakker op om skole og ledelse,
• En skole, som indeholder mange muligheder for en fortsat spændende udvikling,

Ansættelsen sker i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og LC.

Få yderligere informationer om stillingen hos Bøgetorp på www.bogetorp.com eller ved at kontakte chefkonsulent John Ungermand på 20308058 eller partner Leo Bøgeholm Madsen på 21450727.

Send din kvalificerede ansøgning, hvori du kort beskriver de ideer du har for Strandmølleskolen, din begrundelse for netop at fremhæve disse ideer, samt med afsæt i et detaljeret CV, kort skitsere dine kompetencer i forhold hertil. Send ansøgning samt CV og relevante bilag som en PDF eller Word-fil på mail til job1903@bogetorp.com senest onsdag den 29. maj 2019

 

Link: Stillingsprofil

Forstander - Rødding Fri Fag- og Efterskole

Forstander

Bøgetorp søger for Rødding Fri Fag- og Efterskole

Rødding Fri Fag- og Efterskole blev dannet i 2017 (skolen blev oprindelig dannet i 1980), hvor Rødding Fri Fagskole også etablerede efterskole. Det betyder, at skolen er vokset de seneste år, således at der i dag er samlet set godt 60 elever og 26 medarbejdere.

Rødding Fri Fag- og Efterskole har stærke specialpædagogiske kompetencer og et meget engageret og dedikeret personale. Personalet møder eleverne, hvor de er og er dygtige til at skabe et trygt miljø for elever med særlige behov, hvor fællesskab, respekt og trivsel er i fokus.

Skolen står overfor et lederskifte både på forstander- og viceforstanderposten, hvilket kalder på forandringer. Som afløser for den nuværende forstander, der går på pension, tiltræder den nye forstander den 1. maj 2019 eller snarest derefter. Den nye forstander bliver en del af ansættelsesudvalget for viceforstander.

Vi forventer, at du:

 • Har solid ledelseserfaring, gerne fra den ”frie” skole- og efterskoleverden, herunder dokumenterede resultater fra strategisk udvikling og etablering af en fælles organisationskultur.
 • Har specialpædagogisk viden og erfaring.
 • Du brænder for at gøre en forskel for vores elever, deres dagligdag samt fremtidsmuligheder.
 • Kan medvirke til at definere rammerne for den fælles pædagogiske retning.
 • Kan give sparring og feedback.
 • Kan delegere opgaverne.
 • Kan engagere dig i hele skolen med de mange fagkombinationer og personalegrupper.
 • Har indsigt i og erfaring med økonomisk styring.
 • Har og kan skabe et godt netværk med relevante samarbejdspartnere i kommunen.

Vi tilbyder:

 • Stor mulighed for faglig og personlig udvikling.
 • En skole med en sund økonomi.
 • En dygtig, engageret og loyal medarbejderstab, der udviser begejstring for skolen.
 • En skole med gode faciliteter.
 • En skole med en engageret bestyrelse, der er en god medspiller for forstanderen.

Ansættelsen sker i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og LC.

Få yderligere informationer om stillingen hos Bøgetorp på www.bogetorp.dk eller ved at kontakte Partner Leo Bøgeholm Madsen på telefon 21 45 07 27 eller chefkonsulent Lone Beck Sønderby på telefon 41 33 10 21. Send ansøgning, CV og relevante bilag til job1901@bogetorp.com senest den 15. marts 2019.

 

Link: Stillingsprofiler.

Viceforstander - Rødding Fri Fag- og Efterskole

Viceforstander

Bøgetorp søger for Rødding Fri Fag- og Efterskole

Rødding Fri Fag- og Efterskole blev dannet i 2017 (skolen blev oprindelig dannet i 1980), hvor Rødding Fri Fagskole også etablerede efterskole. Det betyder, at skolen er vokset de seneste år, således at der i dag er samlet set godt 60 elever og 26 medarbejdere.

Rødding Fri Fag- og Efterskole har stærke specialpædagogiske kompetencer og et meget engageret og dedikeret personale. Personalet møder eleverne, hvor de er og er dygtige til at skabe et trygt miljø for elever med særlige behov, hvor fællesskab, respekt og trivsel er i fokus.

Skolen har netop ansat en ny forstander og står nu overfor at skulle have ansat en ny viceforstander, der sammen med forstanderen skal stå i spidsen for de udviklingsbehov, skolen har.

Vi forventer, at du:

 • Har erfaring fra den ”frie” skole- og efterskoleverden som lærer – og gerne erfaring med og stor lyst til personaleledelse.
 • Har erfaring med forandringsprocesser.
 • Har specialpædagogisk viden og erfaring og har kendskab til Rødding Fri Fag- og Efterskoles elevgruppe.
 • Kan medvirke til at definere rammerne for den fælles pædagogiske retning med flere forskellige tilgange til læring.
 • Kan give sparring og feedback.
 • Har indsigt i lovgivningen på området.
 • Har solide IT-kompetencer.
 • Er en god kommunikator.

Vi tilbyder:

 • God mulighed for faglig og personlig udvikling, herunder ledelsesudvikling.
 • En skole med en sund økonomi.
 • En dygtig, engageret og loyal medarbejderstab, der udviser begejstring for skolen.
 • En uhøjtidelig, humoristisk hverdag.
 • En skole med et positivt image – og god elevtilslutning.

Der er ikke bopælspligt, men karakteren af viceforstanderens arbejde fordrer, at man med relativ kort varsel kan være til stede på skolen.

Ansættelsen sker i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og LC.

Få yderligere informationer om stillingen hos Bøgetorp på www.bogetorp.dk eller ved at kontakte Partner Leo Bøgeholm Madsen på telefon 21 45 07 27 eller chefkonsulent Lone Beck Sønderby på telefon 41 33 10 21. Send ansøgning, CV og relevante bilag til job1902@bogetorp.com senest den 24. maj 2019.

 

Link: Stillingsprofil

Se tidligere rekrutteringsopgaver her….