Leo +45 21 45 07 27 • Flemming +45 42 52 35 25 info@bogetorp.com

Stillingsopslag

Opslået hos Bøgetorp
Opslåede stillinger:

Herunder finder du opslåede stillinger

Administrativ ansvarlig til større virksomhed relateret til landbrug

Bøgetorp søger på vegne af kunde

Vores kunde er beliggende i Østjylland og samlet drives et firecifret antal hektar med landbrug og skovbrug. Virksomheden ejer derudover et antal udlejningsejendomme, og driver aktiviteter indenfor jagt, konference-lokaler samt andre ikke-landbrugs relaterede aktiviteter.

Virksomheden, der er særdeles veldrevet og økonomisk velfunderet, er en mønstervirksomhed, hvor kvalitet og orden sættes i højsædet.

Virksomhedens aktiviteter udvides kontinuerligt ved tilkøb af såvel jordarealer som andre driftsaktiver samtidigt med, at virksomhedens nuværende aktiviteter løbende optimeres.

 

Den familieejede virksomhed drives efter stærke og velkonsoliderede værdier, hvor der er stor respekt for medarbejdere og samarbejdspartnere samt resultater skabt via kontinuerlige forbedringer.

 

Der søges en administrativ ansvarlig, der især har sin styrke inden for administration og økonomi, som kan være en betydelig støtte for virksomhedens ejer. Der vil blive lagt vægt på, hvad den administrativt ansvarlige kan bidrage med til virksomhedens administration og fremtidige udvikling.

 

Den rette person vil sammen med ejeren kunne få stor indflydelse på virksomhedens drift.

 

Stillingen tiltrædes snarest.

 

Få yderligere informationer om stillingen hos Bøgetorp på www.bogetorp.com eller ved at kontakte chefkonsulent Palle Møldrup Andersen på telefon +45 20 93 06 80 eller partner Leo Bøgeholm Madsen på telefon +45 21 45 07 27.

 

Ansøgningsfrist mandag den 5. februar 2018 kl. 12.00. Vi afholder dog samtaler løbende, så har stillingen din interesse, så send ansøgning, CV og relevante bilag til job1801@bogetorp.com,

Succesvirksomhed i Billund søger driftsleder til værktøjsafdeling

Driftsleder til værktøjsafdeling:

Til professionel drevet virksomhed søges driftsleder med ansvar for virksomhedens værktøjsafdeling, der personalemæssigt består af omkring 20 medarbejdere, de fleste værktøjsmagere. Ansvaret omfatter primært fremstilling af prototypeværktøjer og produktionsværktøjer til egen high-tech produktionsmaskiner samt support til produktionen herunder vedligehold. Som driftsleder referer du til fabrikschefen og indgår i fabrikkens driftsgruppe, DG, der omfatter fabriksområdets nøglepersoner.

 

Virksomheden:

Det er en veldrevet og økonomisk solid familieejet virksomhed i stærk vækst med pt. omkring 80 ansatte.

Virksomheden er underleverandør af højt forædlede metalemner til en række kendte store virksomheder i såvel Danmark som udlandet. Primært inden for elektronik- og medicinalbranchen. Ca. 80 % af omsætningen ligger uden for Danmark.

I et tæt samarbejde med virksomhedens kunder udvikler og optimerer virksomheden metalemner efter kundens behov og specifikationer. Der fremstilles prototypeværktøjer og prototypeemner til forskellige testformål, således at produktet er optimeret før den endelige fremstilling af produktionsværktøjer og produktionsforberedelsen. Over for kunden fremstår virksomheden som en professionel og innovativ sparringpartner, fra ide over konstruktion/værktøjsdesign og værktøjsfremstilling til højteknologisk produktion herunder den efterfølgende løbende produktionsoptimering. Virksomheden er kvalitetscertificeret.

 

Driftsleder/værktøjsafdelingen – jobprofil:

Afdelingen er et nøgleområde i virksomheden kendetegnet ved et højt fagligt niveau, super fleksibilitet, højt kvalitetsniveau samt rettidig omhu. Ansvar og opgaver som driftsleder:

 • Overordnet bliver det dit ansvar, at afdelingen fungerer optimalt og effektivt samt videreudvikles ud fra virksomhedens strategier og planer
 • Ansvar for fremstilling af prototypeværktøjer, produktionsværktøjer, test, optimering samt support til produktionsområdet. Der anvendes LEAN principper
 • Ansvar for værktøjsafdelingens maskiner, udstyr og indkøb. Større anskaffelser sker i samarbejde med fabrikschefen
 • Ansvar for planlægning af afdelingens aktiviteter samt opfølgning på at tidsplaner og aftaler overholdes. Sikre at de opstillede krav i forbindelse med kvalitets- og miljøstyring overhioldes
 • Ansvar for at et godt samarbejde internt i afdelingen samt at samarbejdet mellem værktøjsafdelingen og konstruktion og produktion fungerer optimal
 • Generel personaleledelse for udvikling af ressourcer, kompetencer og arbejdsmiljø. Herunder ansvar for lærlingeplaner og udvikling af de grundlæggende værdier for værktøjsmagere

 

Driftsleder/værktøjsafdelingen – personprofil

Du er faglært værktøjsmager eller lignende, gerne med relevant teknisk faglig overbygning. Du arbejder i et teknisk miljø i en produktionsvirksomhed med høje krav til det faglige niveau samt kundeservice. Du har udpræget interesse for at arbejde med ledelse og mennesker. Vi forventer endvidere:

 • At du har mindst 5 års erfaring fra arbejde i et sammenligneligt teknisk miljø i en produktionsvirksomked. Det er en fordel, hvis du har erfaring med ledelse af mindre teams
 • At du er operationel og ønsker hands on ved gennemførelse af opgaver, herunder at du har teknisk flair og kan se løsninger. Virksomheden arbejder intensivt med LEAN principper
 • At du er vant til at arbejde med IT herunder MS Office, MS Project og produktionsstyring/ERP
 • At du er resultatorienteret med et godt overblik samt parallelt hermed god til at danne ”ledelsesteam” med øvrige ledelsesressourcer
 • At du er samarbejdsorienteret, fleksibel og serviceminded: en udpræget teamplayer
 • At du er klar til at gå foran i forbindelse med forandringer og holdningsbearbejdning og være driver
 • At du har sans for struktur, systematik og orden
 • Kan arbejde selvstændigt og har stor arbejdskapacitet

Arbejdsforhold:

Idet der arbejdes på to skift og weekend må påregnes, at der kan være situationer, hvor opgaver skal håndteres uden for normal arbejdstid. Dette er der taget højde for i den faste løn. Arbejdet finder sted på virksomhedens adresse. Tiltrædelse ønskes hurtigst.

 

Du tilbydes:

 • Fast løn inklusiv pension der modsvarer dine kvalifikationer, fri mobil og betalt bredbåndsforbindelse
 • At blive en del af en engageret og motiveret organisation med positive kolleger i en vækstorienteret og dynamisk virksomhed

 

Ansøgningsfrist og evt. yderligere information:

Send venligst kortfattet ansøgning samt CV som en word-fil mrk. ”driftsleder” pr. mail til: tj@bogetorp.com eller ring til Seniorkonsulent Tage Jacobsen, Bøgetorp ApS på mobil nr. 5353 9233 for mere information. Du bedes fremsende din ansøgning snarest, idet vi indkalder relevante kandidater løbende. Alle ansøgninger behandles med fuld diskretion.

Ambitiøs Key Account Manager søges

Bøgetorp søger Key Account Manager.

Vi har succes og det kan du blive en del af! Vil du være en del af en succesfuld konsulentvirksomhed?

Vi søger en energisk, udadvendt og ambitiøs Key Account Manager med ansvar for udvidelse af eksisterende kundeportefølje.

Vi forventer at du:

 • Har megen erfaring med løsningssalg
 • Er udadvendt og energisk
 • Arbejder selvstændigt og har et godt drive
 • Er ihærdig og vedholdende
 • Er resultatorienteret

Vi tilbyder:

 • Et alsidigt job, du eventuelt kan have i tilknytning til egen virksomhed
 • Du selv planlægger din arbejdsdag/tid
 • God provision ved gennemført salg

Vi tør godt sige, at vi er noget ganske særligt, for det er netop Bøgetorps kultur med de skarpeste og mest erfarne konsulenter, der for alvor differentierer Bøgetorp og placerer os blandt de allerbedste i Danmark.

For yderligere oplysninger kontakt venligst en:

Leo Bøgeholm Madsen på mobil +45 21 45 07 27

Send ansøgning, CV og relevante bilag til job1701@bogetorp.com senest tirsdag den 1 August 2017.

 

Ihærdig Junior Konsulent søges

Bøgetorp søger Junior Konsulent

Vi har succes og det kan du blive en del af! Brænder du for salg og god kundeservice og vil du være en del af en succesfuld konsulentvirksomhed?

Vi søger en Junior konsulent, der har flair for opsøgende salg og kundeservice.

Vi forventer at du er:

 • Inspirerende og overbevisende i din adfærd
 • God til opsøgende salg og canvas
 • Ihærdig og ambitiøs
 • Udadvendt, energisk og i stand til at arbejde selvstændigt
 • Vedholdende og god til kundeservice
 • Nysgerrig og lærenem

Vi tilbyder:

 • Et alsidigt job, hvor du selv planlægger din arbejdsdag
 • Udviklingsmuligheder inden for salg og opgaveløsning
 • God provision ved gennemført salg og ved løsning af opgaver
 • Gode sparringspartnere
 • Dynamiske og kompetente kolleger

Vi tør godt sige, at vi er noget ganske særligt, for det er netop Bøgetorps kultur med de skarpeste og mest erfarne konsulenter, der for alvor differentierer Bøgetorp og placerer os blandt de allerbedste i Danmark.

For yderligere oplysninger kontakt venligst:

Leo Bøgeholm Madsen på mobil +45 21 45 07 27

Send ansøgning, CV og relevante bilag til job1702@bogetorp.com senest tirsdag den 1 August 2017.

Se tidligere rekrutteringsopgaver her….